Oppdateringer

utrolig gøy å komme i stallen når tak og vegger er på plass, vi gleder oss til den står ferdig!

På tirsdag skjedde det noe utrolig på stallen! jeg fikk nemlig lurt med meg Nina på hesteryggen. Hun skulle ri Tintin og jeg Fanny. Planen min var egentlig bare å rusle rundt i "hundremeterskogen" og på gården så hun fikk prøvd seg litt, men denne dama hadde andre planer.. hun lurte nemlig med meg på en enda lengre tur! Både over og under tog linja.. jeg for min del har litt sånn som angst for tog.. men Nina derimot har jo ikke vett til å være nervøs så hu fikk lurt meg med over.. noe jeg er utrolig glad for.. så ut som det var fantastiske turmuligheter på den siden av stallen også. For de som ikke vet så har ikke denne dama sittet på hest på 28 år, og ble med på en den langturen!  jeg bøyer meg i støvet, kjempe rått!!!
Utrolig kult når frua på gården blir med på tur, gleder meg til å se gutta slå  detta!!
Takk for en super tur!:))
-Tonje

Nevnte i et innlegg jeg skrev i sommer om at Vicky var til bedekking på Holtan Gård i Stokke. Hun tok seg, og er nå 8 måneder på vei. Stor og fin har hun blitt, men noe humørsvigninger og akutt klikktendenser! Men det er jo lille Vicky i et nøtteskall :-) Blir spennende å se om det blir hoppe eller hingst... Hengekøye er bestilt, så den henges opp ca en uke før termin! Da skal jeg mer eller mindre bo i stallen med termos og en god bok! :)

Så om du vil komme å se på føll i sommer, så er det bare å komme! Vicky er drektig med Revenue, så håper dette blir et godt avkom som gjør det bra på travbanen! :-)

~Dina

På grunn av lite fritid, har det blitt lite oppdateringer på hjemmesiden. Skal prøve å bli flinkere til å ta meg tid!

Iløpet av vinteren har det skjedd en god del på stallen! Noen har flyttet inn, og noen ut. Rutinene har blitt endret, og endret tilbake. Men sånn er det jo på en stall? :-) Miljøet har heldigvis holdt seg bra, og alle er hyggelige og hjelpsomme mot alle! :-) Hva mer kan man ønske seg? Det er virkelig en fryd å komme i stallen, hvertfall nå som sola titter frem og hestene snart kan få lufte pelsen :-)

Mye mer motiverende å gjøre vedlikehold i solskinn, så luftegårder og område skal ordes og shines! Ridehuset er fortsatt et lite mysterium, men krysser fingrene for at det plutselig står oppe! :-) Ønsker selvfølgelig alle velkommen hos oss, om det så bare er for å hilse på!

Fredag 1. mars fikk vi nye venner! Hanna kom med en flott vallak på straks 20 år! Irsk sportsponni ved navn Shannon Dor. Velkommen skal dere være! :-)

~ Dina

Det har ikke skjedd så fryktelig mye siden sist, men det har kommet ny hest på stallen! Astor, en søt og stor Welsh cob vallak på 12 år! Pernille og Astor sto først en halv måned på utegang, før de i går flyttet inn i stallen! :) Velkommen :)

I dag har vi også vært å hentet Vicky på Holtan Gård i Stokke. Hun har stått der i to uker til bedekking, så får vite den 17.august om hun er drektig! Ei lykkelig snuppe som var glad for å komme hjem igjen :D

I kveld kommer også Julie med sine to inn fra beite. Så fra i kveld av, er det 7 hester på stallen hos oss! Har fått noen fler telefoner, så blir spennende å se utover høsten om vi får fylt opp :))

Nyeste kommentarer

28.03 | 06:52

Hei, har dere kurs for jente 6 år
Mvh
Katrine thorbjørnsen

31.10 | 07:59

This is really a pleasant and useful, containing all data furthermore greatly affect the new innovation. @ https://packers-and-movers-bangalore.in/

23.08 | 14:20

Hei jeg sykkler til jobb og etter avkjøringen til rakkås stall og sør over har jeg sett mer og mer hesteavføring på sykkelstien i det siste. Er det dere????

20.11 | 13:08

går det ann da å enten, få gratis stallplass siden man jobber 7 dager i uka der, eller betale ned på leia? :)